7e Therapiedag 19-06-2018

19-06-2018

Vanmorgen was het toch net weer even anders dan de vorige dagen. Sander heeft namelijk iedere dag bij de therapie een hoop publiek. Naast papa en mama kijken ook opa en oma mee. Maar vandaag was papa er niet bij. Hij ging namelijk een keer mee met Jasmijn. Zij heeft namelijk samen met Charlotte from Germany een privé brusjes (broertjes-zusjes) groepje. Ze gingen samen Kajakken en Niels mocht ook mee. Dit was heerlijk om samen te ondernemen. We gingen open zee op. Deze was redelijk rustig vandaag. Het begon namelijk vandaag waar het ook mee eindigde. Het was stralend mooi weer. Goed weer om je lekker te verbranden.

Sander begon vanmorgen met het maken van muziek. Hij mocht zelf uitkiezen waarop hij ging spelen. Als Lisette dan op een gong sloeg, dan gingen ze wisselen van instrument. Sander lukte het vaak niet om te blazen op een blokfluit. Nu leek dat weer niet te lukken. Maar ineens had hij het door. Dit kwam ook doordat Anouk en Lisette muziek aan het maken waren. Hij begon te fluiten en deed dat later nog eens. Sander mocht ook het initiatief nemen door op de gong te slaan en te wisselen van instrument. Sander kreeg hierdoor veel zelfvertrouwen.

Met Bonnie heeft Sander weer heerlijk gezwommen. Hij is zelfs op een surfplankje over  het water voortgeduwd. Dat ging hard joh. Op het dock werkte ze weer aan de mondprikkels. Toen Sander klaar was en richting de douche ging, kwamen Jasmijn, Charlotte en Niels net weer terug van het kajakken. Even een mooi zwaaimomentje. Sander mocht vervolgens zelf douchen. Dat ging heel goed. Alleen voor Anouk liep het iets minder plezierig af. Die kreeg namelijk de volle lading douchestralen over haar heen. Dat was lachen - gieren- brullen.

Na de therapie zijn we naar "Hemmingway" gegaan. Daar hebben we genoten van een overheerlijk bakkie koffie en een fruitshake. De rest van de dag lagen we te bakken en te braden op het strand van "Lions Dive"/ "Mambo Beach".

Tot morgen.