1e Therapiedag 11-06-2018

11-06-2018

De eerste dag bij de Dolfijnentherapie. Sander werd ontvangen door Lisette en Anouk. Samen met Dolfijn Bonnie geven zij de therapie aan Sander de komende 2 weken.

We beginnen de therapie iedere dag om 8:00 uur. Vanwege de 1e dag en het kennismakingsgesprek waren wij uitgenodigd om 7:30 uur. Vanaf Jan Thiel, waar wij verblijven, is het ongeveer 12 minuten rijden. Er is echter 1 probleem, er is maar 1 weg van Jan Thiel naar Willemstad. En daar ligt nu net het Sea Aquarium waar wij heen moeten iedere ochtend. Zondag al even proef gereden met de gehuurde auto. Heerlijk eigen baas en het verliep vlotjes. Voor de zekerheid hebben we een half uur uitgetrokken voor de rit, dus om 7:00 uur weg. Mooie tijden op Curaçao, is het nog redelijk koel. Er blijkt dus een file te staan! Hierdoor ben je al gauw 30-40 minuten onderweg.

Ondanks de kleine vertraging hadden wij een mooie start van de dag. Iedereen had er zin in. Sander was er al een paar dagen vol van en nu gaat het dan echt gebeuren. Na de kennismaking ging Sander mee met Lisette en Anouk. Ze hebben vervolgens samen een pictobord gemaakt met het verloop van de therapie. Wetsuit aan en plons. Daar ging Sander al vrij vlot te water met Bonnie. Bonnie is de moeder van Nubia. Sander had haar in 2013. De klik was er gelijk tussen Lisette, Anouk, Sander en Bonnie. Heel fijn om dat te zien.

Hieronder aantal foto's van deze mooie, bijzondere dag.